Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, κορυφαία επίδοση ο Βαζαίος

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, κορυφαία επίδοση ο Βαζαίος

Εντυπωσιάζουν οι Έλληνες αθλητές στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξάγεται στο Λούμπλιν της Πολωνίας, με την Παυλοπούλου να κάνει πανελλήνιο ρεκόρ και τον Βαζαίο εξαιρετική επίδοση στη μικτή ατομική

Εξαιρετικοί είναι οι Έλληνες αθλητές στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης 25άρας πισίνας που διεξάγεται στο Λούμπλιν της Πολωνίας.

Στη μικτή ατομική η Νικόλ Παυλοπούλου συνέτριψε το πανελλήνιο ρεκόρ και πέρασε στα ημιτελικά (21:16) με την 16η επίδοση. Η 24χρονη κολυμβήτρια του Παλαιού Φαλήρου σημείωσε χρόνο 1:00.01, ενώ το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 1:01.12 και το είχε πετύχει η ίδια τον περασμένο μήνα (2/11), σε αγώνα στο Χαλάνδρι.

Παράλληλα στο ίδιο αγώνισμα ο Ανδρέας Βαζαίος πέτυχε την κορυφαία επίδοση των προκριματικών, τερματίζοντας σε 52.09. Ο 31χρονος κολυμβητής, που ειδικεύεται στη μικρή πισίνα και έχει κατακτήσει δέκα μετάλλια στην ιστορία της διοργάνωσης (τέσσερα εκ των οποίων στο συγκεκριμένο αγώνισμα), θα αγωνιστεί το βράδυ (21:29) στη δεύτερη ημιτελική σειρά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News