ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: Υποψήφιος για αντιπρόεδρος της LEN

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του αντιπροέδρου στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Υγρού Στίβου ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος, που υποστηρίζει τον υποψήφιο πρόεδρο Αντόνιο Ζοσέ Σίλβα.

Στους υποψήφιους για τη θέση του αντιπρόεδρου στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Υγρού Στίβου θα είναι ο Κυριάκος Γιαννόπουλος, όπως ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες.

Ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας υποστηρίζει τον υποψήφιο πρόεδρο Αντόνιο Ζοσέ Σίλβα από την Πορτογαλία, ενώ είναι από τους πρωτεργάτες στην κίνηση European 4 All Aquatics. Ο Σίλβα μάλιστα, ενδεχομένως είναι ο μόνος υποψήφιος πρόεδρος, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πάολο Μπαρέλι ίσως δεν διεκδικήσει να κρατήσει το χρίσμα.

«Παρέα φίλων με όραμα»

Σε μήνυμά του στα αγγλικά ο Κυριάκος Γιαννόπουλος τόνισε θέλει να εξασφαλίσει την αποτελεσματική και δίκαιη ανάπτυξη της υδατοσφαίρισης υπό μια νέα ηγεσία της LEN. «Είμαστε μία παρέα φίλων, που μοιραζόμαστε το όραμα, που έχει στόχο τη βελτίωση του υγρού στίβου πάντα σε συνεργασία με την παγκόσμια ομοσπονδία. Ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί ανεξαρτήτου μεγέθους ομοσπονδίας και περιφέρειας που εκπροσωπεί», αναφέρει μεταξύ άλλων.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News