Κολύμβηση: Με θεατές από αύριο στο ΟΑΚΑ το Χειμερινό πρωτάθλημα Νότια Ελλάδας

Οι αγώνες του Χειμερινού πρωταθλήματος κολύμβησης παίδων/κορασίδων και εφήβων/νεανίδων Νότιας Ελλάδας, που άρχισαν το απόγευμα στο ΟΑΚΑ, θα έχουν θεατές από αύριο σύμφωνα με την τελευταία ΚΥΑ της κυβέρνησης.

Θεατές θα έχει από αύριο το Χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης παίδων/κορασίδων και εφήβων/νεανίδων Νότιας Ελλάδας. Όπως ανακοίνωσε η κολυμβητική ομοσπονδία η διοργάνωση, που άρχισε σήμερα το απόγευμα στο ΟΑΚΑ θα συνεχιστεί από αύριο με την παρουσία θεατών σύμφωνα με την ποσόστωση της τελευταίας ΚΥΑ της Κυβέρνησης για την πανδημία covid-19.

Είναι μέτρο, που θα ισχύσει από την πρωινή αγωνιστική του Σαββάτου και φυσικά μέχρι το τέλος των αγώνων. Στην ενημέρωση προς τα σωματεία πάντως, η ΚΟΕ γνωστοποιεί ότι στο αντίστοιχο πρωτάθλημα Βόρειας Ελλάδας, στη Θεσσαλονίκη δεν θα εφαρμοστεί το μέτρο γιατί υπάρχει μικρή χωρητικότητα των εξεδρών στο Ποσειδώνιο.

Δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση έχουν όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Σημειώνεται επίσης ότι σύμφωνα πάντα με την ισχύουσα ΚΥΑ θα επιτραπεί η είσοδος θεατών στο ΟΑΚΑ και την ερχόμενη εβδομάδα (25-27/2), στους Χειμερινούς αγώνες OPEN.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News