Κολύμβηση: Καμπ με 21 αθλητές των προεθνικών ομάδων στην Αλεξανδρούπολη

Δεκαήμερο προπονητικό καμπ στην κολύμβηση θα λάβει χώρα από τις 3 Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη και θα πάρουν μέρος συνολικά 21 αθλητές και αθλήτριες των προεθνικών ομάδων φιλοξενούμενοι από τον δήμο της πόλης.

Την ευκαιρία για προπονητικό καμπ στις πολύ καλές εγκαταστάσεις της Αλεξανδρούπολης θα έχουν διακεκριμένοι κολυμβητές στο ξεκίνημα της άνοιξης. Φιλοξενούμενοι από τον δήμο της πόλης θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση προετοιμασίας 21 συνολικά κολυμβητές / τριες των προεθνικών μας ομάδων.

Στην Αλεξανδρούπολη είναι ήδη ο Απόστολος Χρήστου με τον προπονητή του Παναγιώτη Βελέντζα, ενώ στις 3 Μαρτίου μεταβαίνουν για την έναρξη του καμπ και οι: Στέργιος Μπίλας, Δανιήλ Γιουρτζίδης, Κώστας Αποστολάκος, Βασίλης Σοφικίτης, Κώστας Μερετσόλιας, Κώστας Στάμου, Μιχάλης Διασίτης, Απόστολος Παπαστάμος, Νεφέλη Γιαννοπούλου, Ζαχαρούλα Καλογερή, Μαρία Ζαφειράτου, Δανάη Καπρίνη, Ξανθή Μητσάκου, Άννα Ντουντουνάκη (επιστρέφουν 13 Μαρτίου), Γιώργος Σπανουδάκης, Νόρα Δράκου, Μαρίλεια Δρασίδου (επιστρέφουν 7 Μαρτίου) και Χρήστος Κατραντζής (επιστρέφει 6 Μαρτίου), Τάσος Κούγκουλος, Χρήστος Παπαδόπουλος.

Μαζί τους και οι προπονητές: Βαγγέλης Κοζομπόλης τεχνικός Διευθυντής Κολύμβησης της ΚΟΕ, Άκης Οικονόμου επικεφαλής Ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Αθυμαρίτης, Νίκος Φλεριανός.

Μέρος των «21» θα μετάσχουν μάλιστα  στους διεθνείς αγώνες «Φάρος – Έλενα Σαϊρη», που διοργανώνει ο ΟΦΘ Αλεξανδρούπολης με τη συνδρομή του τοπικού Δήμου και της Περιφερειακής Επιτροπής Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης της ΚΟΕ, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης (4-6 Μαρτίου).

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News