ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Τη 15η θέση ο Σοφικίτης στα 200 μικτής ατομικής του Ευρωπαϊκού νέων
Με επίδοση ανάλογη των προκριματικών ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε την 8η θέση στον ημιτελικό και τη 15η στη γενική κατάταξη
Τη 15η θέση κατέλαβε τελικά ο Βασίλης Σοφικίτης στα 200 μικτής ατομικής του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εφήβων-νεανίδων, που γίνεται στην Ρώμη.
Ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού κατέλαβε την 8η θέση στον δεύτερο ημιτελικό με επίδοση 2.05.44, που ήταν πάρα πολύ κοντά στον χρόνο των προκριματικών. Ωστόσο, λόγω ακύρωσης ενός άλλου αθλητή στην ημιτελική σειρά, κατετάγη 15ος στην γενική κατάταξη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Είναι κρίμα να υπάρχει προβληματισμός τόσο νωρίς
- Κούβελος στην Εθνική Ομάδα κωπηλασίας: «Χαίρομαι που η ανακαίνιση του Σχινιά έφερε τα πρώτα αποτελέσματα»
- Απογοητευμένος ο Νίστρουπ: «Πρέπει να βελτιωθούμε και να πάμε στη Βουλγαρία για τη νίκη και την πρόκριση»
- Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Τι γύρευε ο Πότερ στο Καραϊσκάκη;
- Αρης: Πλήγμα με Κουαμέ
