ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Έκτη θέση ο Μυλωνάκης και 8η η σκυταλοδρομία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Χωρίς μετάλλια, αλλά με δύο καλά πλασαρίσματα για την ελληνική πλευρά, το φινάλε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης ανδρών-γυναικών.

Μπορεί να μην είχε μετάλλιο για την ελληνική πλευρά η τέταρτη και τελευταία ημέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης ανδρών-γυναικών, που έγινε στο Τομσκ της Ρωσίας, είχε όμως δύο καλά πλασαρίσματα.

Στον σημερινό τελικό των 50 μ. άπνοια ο Αναστάσιος Μυλωνάκης κατέκτησε την 6η θέση με 14.39, ενώ στον τελικό της σκυταλοδρομίας 4Χ100 μ. επιφάνεια ανδρών, η εθνική μας ομάδα κατατάχθηκε στην 8η θέση με επίδοση 2:25.88. Η ομάδα αποτελείτο από τους Αναστάσιο Μυλωνάκη. Λεωνίδα Γιασεμή, Αντώνη Τσουρουνάκη και Γιώργο Καλτσουκαλά

Επιπλέον, η συγκομιδή μεταλλίων από τις προηγούμενες ημέρες ήταν πολύ θετική για την ελληνική αποστολή. Κατέκτησε συνολικά επτά μετάλλια από τα οποία δύο ήταν χρυσά, δύο ασημένια και τρία χάλκινα.

Να σημειωθεί τέλος ότι τρεις αθλητές παραμένουν στο Τομσκ μαζί με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Αλέξανδρο Ξιάρχο προκειμένου να λάβουν μέρος στην Πανεπιστημιάδα, που αρχίζει αύριο. Είναι οι: Τάσος Μυλωνάκης (50μ άπνοια, 100μ επιφάνεια), Χρήστος Μπόνιας (50, 100μ 2πλά πέδιλα) και Βασιλεία Τσιγκόια (50μ άπνοια, 100μ επιφάνεια).

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News