ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: «Χρυσοί» στη Διεθνή Πανεπιστημιάδα Μυλωνάκης και Μπόνιας
Ο Αναστάσιος Μυλωνάκης πρώτευσε στον τελικό των 100 μ. επιφάνεια ανδρών και το ίδιο κατάφερε λίγο αργότερα στον τελικό των 100 μ. διπλά πέδιλα ανδρών ο Χρήστος Μπόνιας.
Καλύτερο ξεκίνημα δεν γινόταν να καταγραφεί για την ελληνική αποστολή στην 6η Διεθνή Πανεπιστημιάδα Τεχνικής Κολύμβησης. Ήρθαν δύο χρυσά μετάλλια σε ισάριθμους τελικούς. Μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών πήρε… σειρά αυτή η διοργάνωση στο Τομσκ της Ρωσίας και οι Έλληνες αθλητές, που παρέμειναν εκεί για να συνεχίσουν την αγωνιστική δράση, δείχνουν έτοιμοι για σπουδαίες εμφανίσεις.
Στην πρεμιέρα των αγώνων η Ελλάδα κατέκτησε πρωτιές με τον Αναστάσιο Μυλωνάκη και τον Χρήστο Μπόνια. Στον τελικό των 100 μ. επιφάνεια ανδρών ο Μυλωνάκης τερμάτισε πρώτος με επίδοση 35.35 και ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Το ίδιο κατάφερε λίγο αργότερα στον τελικό των 100 μ. διπλά πέδιλα Ανδρών και ο Μπόνιας, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 42.29.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Aktor: Όταν παίζεις με το μαχαίρι στα δόντια!
- Ολυμπιακός: Ολοταχώς για νέο sold out στο Καραϊσκάκη - Εξαντλούνται και τα τελευταία εισιτήρια
- Super Cup: Πόσα εισιτήρια θα πάρουν Ολυμπιακός και ΟΦΗ
- ΑΕΚ: «Εκτοξεύθηκε» στο ranking της UEFA - Απίθανο το πόσες θέσεις κέρδισε
- Κόπα Άφρικα 2025: Από τους Ελ Καμπί, Μπρούνο στον Ντέσερς και μια έκπληξη
