ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ: Στον Παναθηναϊκό Α.Ο. ο Κράστεφ
Ακόμα μία σημαντική προσθήκη για το «τριφύλλι» ο Βούλγαρος διεθνής αθλητής.
Η ανακοίνωση του συλλόγου:
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Πέτιο Κράστεφ για το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης , για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.
Σε μια ακόμα σημαντική μεταγραφική προσθήκη προχώρησε το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Συλλόγου.
Ο Πέτιο Κράστεφ είναι πλέον αθλητής του Παναθηναϊκού και θα ενισχύσει τις προσπάθειες του ιστορικού τμήματος τη νέα σεζόν. Ο Κράστεφ είναι μέλος της Εθνικής ομάδας της Βουλγαρίας και είναι νούμερο 649 στον κόσμο.
Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Κράστεφ τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ενός σωματείου που γνωρίζουμε πολύ καλά στη χώρα μου. Ο Σύλλογος έχει υψηλούς στόχους και ευελπιστώ να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και να βοηθήσω παο την πλευρά μου ώστε να τα καταφέρουμε».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΕΟΕ: Σε εξέλιξη οι εργασίες για να ζωντανέψει ξανά το Εθνικό Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο! (VIDEOS)
- Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» οικογένεια τίμησε τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7
- Ολυμπιακός: Ο διαφορετικός «Θεός της μπάλας» και μια ομαδάρα που δεν έχει πιάσει το ταβάνι της
- Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις: Αυτή είναι η πρόταση του Παναθηναϊκού - Γιατί η Κυριακή είναι κρίσιμη μέρα
- ΟΦΗ: Μπήκαν αποστολή Αθανασίου και Ρομάνο για Λεβαδειακό
