Πινγκ πονγκ: Αποκλεισμός στα προκριματικά για την Τόλιου στη Σιγκαπούρη

Μέτρησε δυνάμεις σε μία ακόμα νέα διεθνή διοργάνωση η κορυφαία Ελληνίδα πινγκπονίστρια Κατερίνα Τόλιου, αγωνίστηκε στο 1ο Grand Smash της Σιγκαπούρης και ηττήθηκε από την Τουρκάλα Αλτίνκαγια στα προκριματικά.

Τέσταρε την αγωνιστική της κατάσταση σ’ ένα ακόμα δυνατό τουρνουά του World Table Tennis η Κατερίνα Τόλιου. Πήρε μέρος στο 1ο Grand Smash της Σιγκαπούρης, μία ακόμα υψηλών προδιαγραφών ατομική διοργάνωση, που έχει εισάγει ο νέος φορέας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ITTF). Το τουρνουά άρχισε τη Δευτέρα 7 Μαρτίου, η τέσσερις φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού γυναικών αγωνίστηκε κατευθείαν σήμερα Τρίτη στον 2ο προκριματικό γύρο του απλού και γνώρισε τον αποκλεισμό από την Τουρκάλα Σιμπέλ Αλτίνκαγια. Έχασε με 3-0 κάνοντας καλύτερη εμφάνιση στα δύο πρώτα σετ (12-14, 7-11, 4-11).

Τον Ιανουάριο η Τόλιου είχε αγωνιστεί και στο Feeder της Γερμανίας, μία ακόμα νέα σειρά αγώνων του WTT, είχε πλασαριστεί στις θέσεις 9-16 και τώρα επιδίωξε το γερό τεστ και σε πιο ισχυρό όπεν. Τις προσεχείς ημέρες πάντως, παραμένει η δράση στην Ασία για Έλληνες διεθνείς με τον Γιάννη Σγουρόπουλο, τον Γιώργο Σταματούρο και τη Μαλαματένια Παπαδημητρίου να ετοιμάζονται για διαδοχικούς αγώνες στην Ντόχα του Κατάρ.

Ο Σγουρόπουλος και ο Σταματούρος δήλωσαν συμμετοχή για τα δύο διαδοχικά events ανδρών στην Ντόχα. Ένα Feeder κι ένα Contender Στην ίδια πόλη η 18άχρονη Μαλαματένια Παπαδημητρίου θ’ αγωνιστεί επίσης σε δύο τουρνουά, πρώτα στο Youth Star Contender κι έπειτα στο Feeder. Η Ντόχα  δηλαδή, πραγματοποιεί συνολικά τρεις εκδηλώσεις: Από τις 7 έως τις 11 Μαρτίου αυτή των νέων από τις 13 έως τις 17 Μαρτίου το Feeder και από τις 18 μέχρι τις 24 Μαρτίου το WTT Contender.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News