ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Ερυθρόλευκες» παραμένουν οι Νικόλ Ελευθεριάδου και Χρυσή Διαμαντοπούλου

Συνεχίζει τις «μεγάλες» ανανεώσεις στο πόλο γυναικών ο Ολυμπιακός, καθώς επέκτεινε τα συμβόλαια των Νικόλ Ελευθεριάδου και Χρυσής Διαμαντοπούλου.

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. Μετά τις Βάσω, Μαργαρίτα και Ελευθερία Πλευρίτου, οι Πειραιώτες επέκτειναν τη συνεργασία τους και με δύο ακόμα σπουδαίες Ελληνίδες πολίστριες τις Νικόλ Ελευθεριάδου και Χρυσή Διαμαντοπούλου, οι οποίες υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια συνεργασίας.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των Πειραιωτών:

Νικόλ Ελευθεριάδου:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για τρία ακόμα χρόνια με την Νικόλ Ελευθεριάδου. Το νέο συμβόλαιο της διεθνούς Ελληνίδας θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Νικόλ Ελευθεριάδου ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για την επέκταση της συνεργασίας μου με τον σύλλογο. Ελπίζω τη νέα σεζόν αλλά και τα επόμενα χρόνια να καταφέρουμε να ζήσουμε  όπως αυτήν που πέρασε, κερδίζοντας τα πάντα. Ανυπομονώ να δουλέψουμε όλες μαζί καθώς έχουμε και νέα πρόσωπα στην ομάδα».

Χρυσή Διαμαντοπούλου:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την Χρυσή Διαμαντοπούλου. Το νέο συμβόλαιο της διεθνούς Ελληνίδας θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2022.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Χρυσή Διαμαντοπούλου ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για  τη συνέχιση της συνεργασίας μου με την ομάδα.  Ελπιζω η επιτυχημένη σεζόν που πέρασε να μας δώσει ώθηση για νέες επιτυχίες και να επαναλάβουμε αυτά που έχουμε καταφέρει. Τη νέα σεζόν οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιο όπως πάντα. Το νταμπλ στην Ελλάδα και το ευρωπαϊκό».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News