Ολυμπιακός - Ανόβερο 15-8: Σφράγισε το εισιτήριο για το Final-8 του Champions League

Κυρίαρχος στο «Παπαστράτειο» ο Ολυμπιακός, «πάτησε» τους Γερμανούς του Ανόβερου και εξασφάλισε θέση στις οχτώ καλύτερες ομάδες πόλο της Ευρώπης.
Την τυπική υπογραφή στο εισιτήριο της παρουσίας του στις οχτώ καλύτερες ομάδες του Champions League έβαλε ο Ολυμπιακός.
Μπαίνοντας δυνατά από το ξεκίνημα του ματς, οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με 5-0 και νίκησαν κατά κράτος τους Γερμανούς του Ανόβερου με 15-8 στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά για την 11η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.
Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 25 βαθμούς και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση στι Final-8 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, που θα γίνει φέτος στο Βελιγράδι, επιστρέφοντας ύστερα από την απουσία του την περσινή σεζόν.
Οκτάλεπτα: 5-1, 1-1, 4-2, 5-4.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Γκίλλας 1, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης 3, Μπούσλιε, Μουρίκης, Φιλίποβιτς, Δήμου 1, Παπαναστασίου 2, Ζερδεβάς.
ΑΝΟΒΕΡΟ (Κάρστεν Σιχάφερ): Γκετζ, Κόρουσιτς, Σίπερ 1, Φρόριχ, Σουέτζε 2, Χουλσόφ, Λότζινα 1, Μάτσαν, Κούμπιτς, Γκάνσεν, Μπένιτς 1, Μπάσιτς 3, Μπεκ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Έφτασε τους 327 τίτλους σε ομαδικά αθλήματα με την κατάκτηση της Super League!
- Super League: Η «χρυσή βίβλος» του πρωταθλήματος - Το 48ο για τον αυτοκράτορα Ολυμπιακό!
- Ολυμπιακός: Με ΠΑΟΚ η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος
- Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Ποιοι αποβλήθηκαν μετά το τέλος του επεισοδιακού ντέρμπι
- Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Είδε τα χάλια της ΑΕΚ ο Μάριος Ηλιόπουλος - Έκανε μόλις μία τελική!