Ελλάδα-Γαλλία 23-9: Ξέσπασε στο τρίτο οκτάλεπτο η Eθνική και προκρίθηκε στην οκτάδα!
Η Εθνική πόλο γυναικών πάτησε γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε σκόνη τη Γαλλία και πέταξε στα προημιτελικά
Η εθνική υδατοσφαίρισης γυναικών συνάντησε απροσδόκητη αντίσταση για ένα ημίχρονο από τη Γαλλία, αλλά τελικά επέβαλε την ανωτερότητά της και πήρε την πρόκριση για τους «8» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Σιγκαπούρης. Το συγκρότημα του Χάρη Παυλίδη, που έχανε 7-6 λίγο πριν το τέλος του δεύτερου οκταλέπτου, σημείωσε στη συνέχεια 11 αναπάντητα γκολ και «καθάρισε» το ματς, φτάνοντας στη νίκη με 23-9.
Στον προημιτελικό του Σαββάτου (19/7, 11:00) η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει την Αυστραλία και σαφώς θα χρειαστεί να έχει μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή της, αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης.
Τα οκτάλεπτα: 4-4, 4-3, 8-0, 7-2.
ΕΛΛΑΔΑ: Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 4, Τριχά 5, Σάντα 1, Γιαννοπούλου 2, Ξενάκη 2, Νίνου, Πάτρα 2, Βάσω Πλευρίτου 3, Τορνάρου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Τζούρκα, Κουρέτα, Κρασσά 1.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
