Εθνική πόλο: Αλύγιστη η Ελλάδα, πήρε παλικαρίσια νίκη!
Βάζει… πλώρη για τετράδα η Εθνική!
Με μία παλικαρίσια νίκη 11-10 επί της Κροατίας, η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών ολοκλήρωσε με το απόλυτο των εννέα βαθμών και στην πρώτη θέση του Β΄ ομίλου, τις υποχρεώσεις της στην Α΄ φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Βελιγραδίου.
Παρότι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο στα τελευταία 3.13, λόγω αποβολής του Γενηδουνιά για βιαιοπραγία, η ελληνική ομάδα επικράτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης των “χρβάτσκι” (μετά από 13 αγώνες με τέσσερις ισοπαλίες και εννέα ήττες) και έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην τετράδα της διοργάνωσης.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα συνεχίσει τους αγώνες του στον ΣΤ΄ όμιλο της Β΄ φάσης, όπου εκκινεί με έξι βαθμούς και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Τουρκία, την Ιταλία και τη Ρουμανία.
Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-1, 3-4, 3-3
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ: Η ιστορία πίσω από τα πέντε πρόσωπα της παρουσίασης της φανέλας των 100 χρόνων
- Μπετανκόρ: Σοκαριστικές αποκαλύψεις, πως τον γλίτωσε το ποδόσφαιρο!
- Επιστρέφει η Κ18 του Αρη από το Αμπου Ντάμπι-Πως θα φτάσουν στη Θεσσαλονίκη
- Asteras AKTOR Παρασκήνιο: Πως ήρθε η λύση συνεργασίας με τον Ράσταβατς
- Κώστας Καραπαπάς: Ο λόγος που αντέδρασε για τα fake news - Για ποιον ποδοσφαιριστή αφορούσε η ανάρτησή του
