ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Φοράει τα... ευρωπαϊκά του με φόντο την πρόκριση
Με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ολοκλήρωσε σήμερα (7/10) την προετοιμασία του για τον 2ο προκριματικό γύρο του LEN Champions League o Απόλλων Σμύρνης.
Η αποστολή της «ελαφράς ταξιαρχίας» αναχώρησε, στις 19:00, από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για το Ζάγκρεμπ της Κροατίας, όπου από αύριο (8/10) και μέχρι την προσεχή Κυριακή (10/10) θα διεκδικήσει μαζί με την οικοδέσποινα Μλάντοστ, τον Ερυθρό Αστέρα και τη Μονπελιέ τα δύο «εισιτήρια» που οδηγούν στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.
Με παρακαταθήκη την προ ημερών κατάκτηση της ιστορικής πρόκρισης από τον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League ο Απόλλων Σμύρνης θα επιδιώξει στην Κροατία να γράψει εκ νέου… ιστορία.
Άπαντες είναι αποφασισμένοι να παλέψουν και αυτό τονίζουν στις δηλώσεις τους ο κόουτς της «ελαφράς ταξιαρχίας», αλλά και ο αρχηγός της Αλέξανδρος Γούνας.
Οι δηλώσεις του Νίκου Δεληγιάννη:
Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Γούνα:
Tο πρόγραμμα του 4ου ομίλου του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League:
Παρασκευή 8/10/2021
20:30 Μλάντοστ Ζάγκρεμπ – Απόλλων Σμύρνης
21:45 Ερυθρός Αστέρας – Μονπελιέ
Σάββατο 9/10/2021
19:00 Ερυθρός Αστέρας – Απόλλων Σμύρνης
20:45 Μλάντοστ Ζάγκρεμπ – Μονπελιέ
Κυριακή 10/10/2021
12:00 Μονπελιέ – Απόλλων Σμύρνης
13:45 Μλάντοστ Ζάγκρεμπ – Ερυθρός Αστέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγιούμπ Ελ Καμπί: Η στήριξη του Ολυμπιακού και η αποκατάσταση
- Παναθηναϊκός: Τρεις αγωνιστικές στον Ντέσερς για την αποβολή με τον ΠΑΟΚ – Έφεση για μείωση της ποινής
- Champions League: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη League Phase – Οι ομάδες, το πρόγραμμα και οι αλλαγές
- Ολυμπιακός Μεταγραφές: Πλήθος προτάσεων για επιθετικό!
- Χάμες Ροντρίγκες Μεταγραφές: Θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη και συζητάει με ομάδα - έκπληξη!
