Ανανεώσεις στον Ολυμπιακό
Μένουν στο Λιμάνι τους Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς και Κωνσταντίνος Μουρίκης.
Μπαράζ ανακοινώσεων για στο πόλο ανδρών του Ολυμπιακού, μένουν για ακόμα 3 χρόνια Γενηδουνίας και Μουρίκης.
Οι δύο παίκτες μετά την υπογραφή των συμβολαίων τους έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις στο olympiacossfp.gr:
Μουρίκης:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα ξανά με τον Ολυμπιακό, για άλλα τρία χρόνια. Είναι μεγάλη μου τιμή να συνεχίσω να υπηρετώ τον σύλλογο και ελπίζω τη νέα χρονιά να πανηγυρίσουμε ακόμα περισσότερα τρόπαια. Από την πλευρά μου θέλω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων».
Γενηδουνιάς:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Η ομάδα έχει μεγάλες βλέψεις για τα επόμενα χρόνια και θα δουλέψω σκληρά για να τη φτάσουμε ξανά στην κορυφή. Η διατήρηση των εγχώριων τίτλων και η διεκδίκηση του ευρωπαϊκού είναι οι στόχοι μας και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη νέα σεζόν. Ελπίζω να έχουμε από την επόμενη χρονιά και την παρουσία των φιλάθλων μας οι οποίοι μας έχουν λείψει πολύ όλο αυτό το διάστημα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
