ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-13: Άνετα αύξησαν το απόλυτο οι Πειραιώτες
Στον αγώνα στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, όπου οι οπαδοί της ΑΕΚ γέμισαν τις εξέδρες και δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα, ο Ολυμπιακός έκανε καλή πρόβα για το ευρωπαϊκό ματς της προσεχούς Παρασκευής με τη Φερεντσβάρος.
Χωρίς δυσκολίες έφτασε στο 6 στα 6 ο Ολυμπιακός στον Α’ όμιλο της Α’ φάσης στην Α1 πόλο ανδρών. Επιβλήθηκε 13-5 της ΑΕΚ στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης και αύξησε το απόλυτο των νικών απολαμβάνοντας πάντα τη μοναξιά της κορυφής στη βαθμολογία.
Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου πήραν τη νίκη σε ρυθμούς ρελαντί κι έκαναν πρόβα για το ευρωπαϊκό ματς της προσεχούς Παρασκευής με τη Φερεντσβάρος. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα το ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ γέμισαν τις εξέδρες και δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα.
Οκτάλεπτα: 1-3, 1-3, 1-3, 2-4.
ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης, Παπούκας, Κριγέστορατς 3, Βούκσεβιτς, Δίπλαρος 1, Τσιστράκης, Μαυρωτάς Άρ., Παπάκος, Στελλάτος, Ηλιόπουλος 1, Μανιουδάκης, Κατσινούλας, Σταμέλος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 4, Γούβης, Δερβίσης 3, Μουρίκης 1, Φιλίποβιτς 2, Χρυσοσπάθης 1, Σύρμας, Γκίλλας 2, Μαθιόπουλος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Ελ Καμπί είναι ξανά εδώ και δεν χάνει το ντέρμπι!
- Αντριάνο Γιάγκουσιτς: Το σοκ με την πρόταση του Παναθηναϊκού - Το απίθανο παρασκήνιο της μεταγραφής
- Αρης Μεταγραφές: Συμφωνία με Κουαμέ, έρχεται στη Θεσσαλονίκη
- Καιρός: Καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - Πότε θα σημειωθούν έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλονίκη (vid)
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια
