ΟΥΙΠΕΣΤ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 11-5: Έκανε ποδαρικό με το... αριστερό

Πρεμιέρα με βαριά ήττα για τη Βουλιαγμένη, η οποία δεν έβγαλε την αντίσταση που θα περίμενε κόντρα στην ουγγρική Ουίπεστ, χάνοντας με 11-5.

Άσχημη αρχή επεφύλλασε το πρόγραμμα της EuroLeague για την ομάδα της Βουλιαγμένης, καθώς ηττήθηκε από την Ουίπεστ με 11-5.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για την ομάδα του Λαίμου, καθώς βρέθηκε εξ’ αρχής με την πλάτη στον τοίχο, όντας πίσω με 4-1. Βέβαια, οι παίκτριες της έκαναν ένα εκπληκτικό ντεμαράζ στη συνέχεια, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα (4-4), όμως το ημίχρονο να κλείνει με προβάδισμα υπέρ των κοριτσιών από την Ουγγαρία (6-4).

Οι διοργανώτριες του ομίλου διεύρυναν την υπέρ τους διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο, με την ελληνική ομάδα να είναι αρκετά άστοχη, με το 11-5 να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-3, 1-1, 4-0

ΟΥΙΠΕΣΤ: Μαγιάρι, Χάτζου 1, Αμπέλ-Αντάλ 1, Φοργκάκς, Σουτς, Ρ. Κέζελι-Νάγκι 2, Μπάκσα, Φαράγκο, Ζεγκέντι 3, Ριμπάνσκα 4, Μασάι, κ. Κέζελι-Νάγκι, Γκολοπέντσκα

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Κοτσιώνη, Καϊάφα 1, Χυδηριώτη 1, Μουστακαριά, Γιαννοπούλου, Ριντζ 2, Τανκέεβα, Μ. Πάτρα, Καλαϊτζή, Διαμαντοπούλου, Σάντα 1, Αγγελίδη, Ε. Πάτρα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News