ΠΟΛΟ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ: Οικονομική στήριξη στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα (pic)

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία πήρε ο υπεύθυνος υγρού στίβου του Ηλυσιακού, Μάρκος Κορελόπουλος, στο πλαίσιο της διεξαγωγής της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νεανίδων (28-30/12)…

Μετά από συνεργασία των σωματείων ΓΣ Ηλιούπολης, ΝΟ Βουλιαγμένης και ΑΝΟ Γλυφάδας, τα οποία θα αγωνιστούν εκεί και βρίσκονται στον ίδιο όμιλο, ο Ηλυσιακός απεύθυνε πρόσκληση στο κόσμο που θα βρεθεί στο κολυμβητήριων των Ιλισίων να να στηρίξει οικονομικά την πρωτοβουλία που είναι αφιερωμένη στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα

Αναλυτικά όσα αναφέρει το προσκλητήριο:

«Τις γιορτινές ημέρες οι σκέψεις μας είναι με τους δικούς μας ανθρώπους, αλλά υπάρχουν κι άνθρωποι με ανάγκες, είτε κοντά είτε μακρύτερα.

Εμείς τις γιορτινές ημέρες σκεφτόμαστε τους δικούς μας, παίζουμε ΠΟΛΟ, αλλά ταυτόχρονα σκεφτόμαστε και όσους έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Νεανίδων που θα διεξαχθεί στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο από Τρίτη 28 έως Πέμπτη 30/12 (Καλή Χρονιά…ξυστά), οι συμμετέχουσες ομάδες από κοινού πραγματώνουν την αλληλεγγύη, την συμμετοχικότητα και της ανθρωπιάς, ως αξίες του αθλητικού ιδεώδους.

Ενωμένοι υπέρ του κοινού σκοπού ο ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ο ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ο ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ και οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα (Médecins Sans Frontières/MSF), αποδεικνύουν, ότι ο αθλητισμός συμβαδίζει με την ανθρωπιά και την δοτικότητα χωρίς αποκλεισμούς και σύνορα.

Μετατρέπουμε το Ιλίσιο κολυμβητήριο από έδρα του πρωταθλήματος, σε έδρα αλληλεγγύης και συγκεντρώνουμε χρήματα, ως εξοπλισμό στον αγώνα και τις μάχες τους των “Γιατρών Χωρίς Σύνορα”, υπέρ όσων χρήζουν βοηθείας, λαμβάνοντας υπόψη την χωρίς σύνορα παγκόσμια υγειονομική απειλή της πανδημίας των τελευταίων 2 ετών.

Καλούμε όλους τους δικούς μας ανθρώπους, να απολαύσουν ΠΟΛΟ και να συμμετέχουν στον κοινό αγώνα συγκέντρωσης χρηματικού ποσού, ερχόμενοι στο Ιλίσιο κολυμβητήριο την Τρίτη 28 – Τετάρτη 29- Πέμπτη 30 Δεκ 21 (20:30. – 22:30). Κάντε τους αγώνες μας συμμάχους για τους αγώνες τους.

Δεν είμαστε ο Άγιος Βασίλης, αλλά υπαινισσόμαστε την ύπαρξη του πνεύματός του.

Καλές Γιορτές»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News