ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ: Βραβεύτηκε από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και τις Ένοπλες Δυνάμεις (pics)

Νέα τιμητική διάκριση έλαβε η ελληνική υδατοσφαίριση και η ΚΟΕ για την επιτυχία της Εθνικής ομάδας των Ανδρών που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Νικόλαος Παναγιωτόπουλος τίμησε το μεσημέρι της Τρίτης (28/12) σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΥΠΕΘΑ «Ιωάννης Καποδίστριας», τα μέλη της Εθνικής Ομάδος Υδατοσφαίρισης, τον προπονητή της υποπλοίαρχο Λιμενικού Σώματος Θοδωρή Βλάχο και τον Πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Κυριάκο Γιαννόπουλο.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης και ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ. Από πλευράς της ομάδας προσφέρθηκαν μπάλες με τις υπογραφές των παικτών. 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος έχει παίξει πόλο σε επίπεδο εθνικών ομάδων, είπε:

«Σήμερα η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων τιμάει την Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης Ανδρών και την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας για την τεράστια επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Κάνατε μια απίστευτη προσπάθεια και φτάσατε στην κορυφαία διάκριση.

Εκτός από την αγωνιστική εικόνα μας κατέπληξε το ήθος και ο χαρακτήρας της ομάδας. Δε σταματήσατε να σκέφτεστε την Ελλάδα και όσα διαδραματιζόντουσαν τότε στη χώρα μας και παράλληλα βρήκατε τη δύναμη να συγκεντρωθείτε στο μεγάλο στόχο. Έχετε αποκτήσει το μέταλλο του νικητή σε παγκόσμιο επίπεδο, η Ελλάδα σας αγαπάει και περιμένει πολλά από εσάς.

Να χαρείτε τη μεγάλη σας επιτυχία αλλά να παραμείνετε στοχοπροσηλωμένοι στις μεγάλες διοργανώσεις που ακολουθούν. Είναι ευτυχής συγκυρία που στο τιμόνι της ΚΟΕ είναι ο Κυριάκος Γιαννόπουλος, ένας άνθρωπος «σπλάχνο από τα σπλάχνα» της υδατοσφαίρισης»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News