ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΝΝΗΔΟΥΝΙΑΣ: «Να βελτιώσουμε την εικόνα μας»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα με τη Γαλλία παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχει ικανοποίηση από την εμφάνιση και χρειάζεται βελτίωση απέναντι στην Ιταλία.

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των αντρών άρχισε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο World League Super Final, που γίνεται στην Τιφλίδα της Γεωργίας (10-8 επί της Γαλλίας), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έθελξε με την απόδοσή της. Ο Κώστας Γεννηδουνιάς ήταν καθοριστικός με τρία τέρματα, τα δύο εκ των οποίων στα τελευταία λεπτά, ωστόσο με δηλώσεις του τόνισε ότι η εικόνα της ομάδας πρέπει να βελτιωθεί στην συνέχεια της διοργάνωσης.  

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι του τουρνουά, και πάντα οι πρεμιέρες είναι πιο δύσκολες. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση μας. Δεν είχαμε ρυθμό και δεν είχαμε καλά «τελειώματα». Παρόλα αυτά πήραμε τη νίκη και κοιτάμε το αυριανό ματς με την Ιταλία. Ξέρουμε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα και ότι θα είναι ένα σκληρό ματς. Έχει πολύ δρόμο ακόμα το τουρνουά και πρέπει να κοιτάξουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας», επισήμανε ο Γεννηδουνιάς στην ιστοσελίδα της κολυμβητικής ομοσπονδίας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News