ΡΕΘΥΜΝΟ - ΑΕΚ 7-20: Εύκολο απόγευμα για τα κορίτσια της Ενωσης
ΡΕΘΥΜΝΟ – ΑΕΚ 7-20: Η γυναικεία ομάδα πόλο της Ενωσης είχε ένα άνετο πέρασμα από την Κρήτη
Την επιστροφή τις στις νίκες πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ που επικράτησε με 20-7 του Ρεθύμνου στα Χανιά στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.
Η ομάδα της Κικής Λιόση έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στην τελική επικράτηση και συνεχίζει την πολύ καλή φετινή πορεία της.
Στα Χανιά τα κορίτσια του «Δικεφάλου» δεν ήταν μόνα τους καθώς βρέθηκαν κοντά τους και αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ που χειροκρότησαν τις προσπάθειες τους. Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η «Ένωση» προηγήθηκε 3-0 και στο ιδιαίτερα παραγωγικό δεύτερο οκτάλεπτο με 11 γκολ συνολικά, έφτασε τη διαφορά στο +συν 6 (4-10).
Το Ρέθυμνο μείωσε προσωρινά σε 10-7 αλλά στο τελευταίο οκτάλεπτο δεν σημείωσε τέρμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΕΟΕ: Η Capital Maritime & Trading Corp. Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αναλαμβάνοντας την ανακαίνιση του Παναθηναϊκού Σταδίου
- Ολυμπιακός: Αυτά συμβαίνουν και στις ελίτ ομάδες, αυτός δεν ήταν... ελίτ διαιτητής
- Ολυμπιακός: Ανθεκτικός και στις προκλήσεις!
- Ολυμπιακός: Το ιστορικό ρεκόρ του Μπαρτζώκα!
- Λος Αντζελες: Δολοφονήθηκαν ο σκηνοθέτης Ρομπ Ράινερ με τη σύζυγό του – Στο «κάδρο» ο γιος τους
