ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ: «Κάναμε μια καλή προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ο Θοδωρής Βλάχος, μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο World League από την Εθνική Ελλάδος, έκανε ένα σχόλιο για τη συνολική εμφάνιση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ο Θοδωρής Βλάχος έδωσε συγχαρητήρια στους διεθνείς πολίστες του για τη σπουδαία νίκη επί της Ιταλίας, τονίζοντας πως η εμφάνιση της Εθνικής στο World League αποτελεί μία πολύ καλή προετοιμασία ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο.

Επιπροσθέτως, ζήτησε μγαλύτερη συγκέντρωση από τους παίκτες του, τονίζοντας πως πρέπει να μαθαίνουν από τα λάθη στα μεγάλα παιχνίδια κάνοντας αναφορά στο χθεσινό (31/6) παιχνίδι απέναντι στο Μαυροβούνιο.

Αναλυτικά:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη σημερινή νίκη απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Super Final στην Τιφλίδα. Με την συμμετοχή μας σε αυτό το Super Final θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε τα παιχνίδια σαν μια πολύ καλή προετοιμασία, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, αλλά και να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε και να νικάμε καλύτερους αντιπάλους από εμάς, όπως το Μαυροβούνιο και η Ιταλία.

Αυτό που μας μένει είναι η αίσθηση ότι η νίκη και η ήττα, η επιτυχία με την αποτυχία σε ένα παιχνίδι με αυτές τις ομάδες, απέχουν ελάχιστα. Στο Ολυμπιακό Τουρνουά πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ συγκεντρωμένοι, αποφασισμένοι, συμπαγείς και σοβαροί, χωρίς μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Δεν είμαστε σε θέση ισχύος, αλλά με τις παραπάνω προϋποθέσεις μπορούμε να πετύχουμε».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News