ΦΙΛΙΠ ΦΙΛΙΠΟΒΙΤΣ: Κορυφαίος Ευρωπαίος πολίστας για το 2021

ΦΙΛΙΠ ΦΙΛΙΠΟΒΙΤΣ: Ακόμα μία τεράστια διάκριση για τον πολίστα του Ολυμπιακού, Φίλιπ Φιλίποβιτς, ο οποίος μετά το βραβείο του καλύτερου παίκτη στον κόσμο, διακρίθηκε ως ο καλύτερος Ευρωπαίος πολίστας για τον 2021…

Ακόμα μία τεράστια διάκριση για τον πολίστα του Ολυμπιακού, Φίλιπ Φιλίποβιτς, ο οποίος μετά το βραβείο του καλύτερου παίκτη στον κόσμο, διακρίθηκε ως ο καλύτερος Ευρωπαίος πολίστας για τον 2021…

Το 2021, χωρίς καμία αμφιβολία, ήταν η χρονιά του Φίλιπ Φιλίποβιτς. Ο αρχηγός της Εθνικής Σερβίας και παίκτης του Ολυμπιακού έκανε το δύο στα δύο για τον παίκτη του 2021. Τόσο η παγκόσμια ομοσπονδία, όσο και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία τον ανέδειξαν ως κορυφαίο παίκτη της χρονιάς που μας πέρασε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καλύτερος παίκτης του κόσμου ο Φίλιπ Φιλίποβιτς

Πιο συγκεκριμένα, στα LEN Awards για το 2021 ο Φίλιπ Φιλίποβιτς έλαβε την πρώτη θέση, με ποσοστό ψήφων 50%. Άξιο να τονιστεί πως ο Σέρβος σούπερ σταρ του αθλήματος κερδίζει το συγκεκριμένο βραβείο για 5η φορά στην σπουδαία καριέρα του.

Σημειώενται πως στα LEN Awards υπήρχε έντονο το ερυθρόλευκο χρώμα, καθώς στην κατηγορία για καλύτερος Ευρωπαίος παίκτης της χρονιάς συμμετείχε και ο Γιάννης Φουντούλης, ενώ στην ίδια κατηγορία για τις γυναίκες συμμετείχε και η Βάσω Πλευρίτου. Αμφότεροι έλαβαν την τρίτη θέση.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News