ΤΟΚΙΟ 2020: Με αλλαγή στόχων στην 4η Ολυμπιακή συμμετοχή του ο Κώστας Δουβαλίδης

Μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό κι έναν τραυματισμό ο Κώστας Δουβαλίδης θέλει πρώτα απ’ όλα να έχει την υγεία του, να κάνει καλούς χρόνους και να ευχαριστηθεί τον αγώνα στο Τόκιο.

Έχει ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του τη χαρά της νέας ολυμπιακής συμμετοχής, όμως παραδέχεται ότι δεν μπορεί να βάλει ψηλά τον πήχη ενόψει Τόκιο. Ο λόγος για τον Κώστα Δουβαλίδη, τον πιο… παλιό σε Ολυμπιακούς Αγώνες μαζί με τη Νικόλ Κυριακοπούλου από τη σημερινή Ολυμπιακή ομάδα του στίβου. Ο 34χρονος εμποδιστής είχε πρωτοφανείς δυσκολίες φέτος, καθώς πέρασε και περιπέτεια με τον κορονοϊό, ενώ ταλαιπωρήθηκε κι από τραυματισμό, συνεπώς κοιτάζει πρώτα απ’ όλα να έχει υγεία για ν’ απολαύσει την κούρσα ή τις κούρσες. Τονίζει επίσης ότι οι επιδόσεις του δεν ήταν υψηλές μέσα στη χρονιά και γι’ αυτό οι στόχοι του έχουν αλλάξει σε σχέση με προηγούμενα μεγάλα ραντεβού.

«Φέτος ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά. Από τη στιγμή, που είχα νοσήσει με τον κορονοϊό αλλά κι αργότερα, που είχα τραυματισμό, αυτό που βασικά ήθελα ήταν να πάρω την ολυμπιακή πρόκριση. Κατάφερα να βρεθώ εδώ μαζί με όλη την ομάδα και συνεχίζω την προσπάθειά μου βάζοντας πάνω απ’ όλα την υγεία», δήλωσε ο Δραμινός πρωταθλητής και συνέχισε: «Είναι η 4η συμμετοχή σε Ολυμπιακούς όμως έχουν αλλάξει οι στόχοι μου με βάση τα σημερινά δεδομένα. Θέλω να είμαι καλά στην υγεία μου για να μπορέσω να χαρώ τον αγώνα, να κάνω αξιόλογες εμφανίσεις και να πάω όσο γίνεται καλύτερα. Φέτος δεν είχα πολύ καλές επιδόσεις λόγω της κατάστασης. Το ατομικό μου ρεκόρ είναι 13.83 και θέλω να έχω καλύτερο χρόνο για να προχωρήσω στα επόμενα στάδια του αγωνίσματος».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News