ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ: «Στο μυαλό μου το Ολυμπιακό μετάλλιο»

«Έχω καταβάλει όλη μου την προσπάθεια για να μπορέσω να κάνω αυτό που ονειρεύομαι. Σίγουρα δεν θα αφήσω κάποια σπιθαμή ενέργειας που δεν θα χρησιμοποιήσω», δήλωσε η πρωταθλήτρια του τριπλούν.

 

Θέλει ν’ απολαύσει τον αγώνα, ν’ αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές της και να φτάσει στο καλύτερο που μπορεί η Βούλα Παπαχρήστου στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλούν έχει και το μετάλλιο στο μυαλό της, αλλά προτιμά να μην οριοθετεί τον στόχο της. Παραχώρησε συνέντευξη στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και τόνισε ότι οι ειδικές συνθήκες λόγω του κορονοϊού δεν πρόκειται να μειώσουν τη σημασία της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η συνέντευξη της Βούλας Παπαχρήστου στο ΑΠΕ – ΜΠΕ

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες πλησιάζουν. Ποιο είναι το δικό σας συναίσθημα λίγο πριν τη μεγάλη γιορτή του Τόκιο;

«Αισθάνομαι ανυπομονησία. Σίγουρα αυτοί οι Αγώνες θα είναι τελείως διαφορετικοί, με πολύ δύσκολα πρωτόκολλα. Όμως οι Αγώνες είναι σημαντικοί. Ο θεσμός αυτός είναι ένα τεράστιο αθλητικό γεγονός που τίποτα δεν μπορεί να το επισκιάσει. Θέλω να σταθώ πάρα πολύ δυνατή σ’ αυτό τον αγώνα και να φανώ αντάξια. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και θα είναι η μέρα που θα επιδείξω όλη μου τη δουλειά»

Ήσουν από τι αθλήτριες – «μοντέλα» που φόρεσαν πρώτες την ολυμπιακή ενδυμασία του Ρίο…
«Αισθάνομαι πολύ μεγάλη τιμή που φόρεσα την φόρμα που θα φοράμε στο Τόκιο. Ειλικρινά όλα τα παιδιά νιώθουμε όλοι οι αθλητές μεγάλη ανυπομονησία. Είναι πολύ σπουδαίο γεγονός οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Δεν το καταλαβαίνουν όλοι οι άνθρωποι. Για εμάς είναι κάτι τρομερά σπουδαίο και μεγάλο κι ελπίζω να τα καταφέρουμε». 

Είσαι από τις πλέον έμπειρες της ελληνικής αποστολής. Ποιοι είναι ο στόχοι σου στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τι θα ήθελες να πετύχεις για να είσαι απόλυτα ικανοποιημένη;
«Δεν ξέρω τι να σας απαντήσω. Έχω καταβάλει όλη μου την προσπάθεια, για να μπορέσω να κάνω αυτό που ονειρεύομαι. Εύχομαι να πετύχει. Από εκεί και πέρα είτε το αποτέλεσμα είναι θετικό είτε αρνητικό, εγώ θα ξέρω ότι έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Σίγουρα δεν θα αφήσω κάποια σπιθαμή ενέργειας που δεν θα χρησιμοποιήσω. Αυτή θα είμαι εκείνη την ημέρα και θα δούμε που μπορώ να φτάσω!»

Το μετάλλιο είναι μέσα στις σκέψεις σου;
«Φυσικά και είναι. Βέβαια και είναι! Υπάρχει στο μυαλό μου, αλλά πρώτα πρέπει να γίνουν κάποια βήματα». 

Η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν καλό για σένα;

«Για την συγκεκριμένη περίοδο ναι. Στάθηκα τυχερή, ήταν καλό που αναβλήθηκαν οι Αγώνες. Τώρα ήρθε η ώρα για όλους. Εύχομαι να είναι όλοι γεροί και να το ευχαριστηθούν». 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News