Κατερίνα Στεφανίδη: «Έχω 4 μετάλλια σε ευρωπαϊκά από το 2014, η Ντρισμπιώτη 2 σε μια εβδομάδα»

Βαθιά υπόκλιση από την Κατερίνα Στεφανίδη στην χρυσή πρωταθλήτριας στο βάδην, τόσο στα 35 όσο και στα 20 χλμ., Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.
Το μεγαλείο της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη. Ή μήπως το μεγαλείο της Κατερίνας Στεφανίδη;. Μάλλον το μεγαλείο του αθλητισμού με τη βαθιά υπόκλιση μια μεγάλης αθλήτριας σε μια άλλη επίσης μεγάλη αθλήτρια.
Η Κατερίνα Στεφανίδη χάρηκε με την ψυχή της για τα μετάλλια που πήρε ο Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου.
Στην πρώτη ανάρτησή της στα social media έκανε λόγο για «ονειρική χρονιά».
Ονειρική χρονιά 💕 https://t.co/c9ThbkLHsb
— Katerina Stefanidi (@KatStefanidi) August 20, 2022
Στη δεύτερη, ήρθε η βαθιά υπόκλιση με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ να γράφει στο instagram για τη χρυσή πρωταθλήτριας στο βάδην, τόσο στα 35 όσο και στα 20 χλμ.: «Έχω πάρει 4 μετάλλια σε ευρωπαϊκά από το 2014 και η Ντρισμπιώτη 2 σε μια εβδομάδα!».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
