Μαραθώνιος Αθήνας: Διαθέσιμες θέσεις, τέλος!

eurokinissi

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν σε συνέντευξη Τύπου την εξάντληση των θέσεων στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Ύστερα από δύο χρόνια πανδημίας με τους γνωστούς περιορισμούς, η λαχτάρα του κόσμου για τον μεγάλο εγχώριο αγώνα δρόμου, τον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας εξακολουθεί να είναι τόσο μεγάλη, ώστε οι 15.000 διαθέσιμες θέσεις, αλλά και οι αντίστοιχες για τον παιδικό αγώνα εξαντλήθηκαν! Απομένουν πια  ελάχιστα κενά για τα 5 και και 10 χιλιόμετρα.

Την ικανοποίηση τους για τη συμμετοχή τους στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, εξέφρασαν οι εκπρόσωποι των φορέων που μετέχουν στον αγώνα, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, που δόθηκε στο Ολυμπιακό Μουσείο.

Ο περιφερειάρχης Αττικής και συνδιοργανωτής του αγώνα, Γιώργος Πατούλης, ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης, ο Chief Marketing officer του ΟΠΑΠ, Γιάννης Ρόκκας, η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ Νίκη Αραμπατζή, ο δήμαρχος Μαραθώνα, Στέργιος Τσίρκας, και ο αντιπρόεδρος της ΕΟΕ, Στέλιος Αγγελούδης κάθισαν μαζί με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, στο πάνελ των ομιλητών και αναφέρθηκαν στη συμμετοχή τους στο κορυφαίο γεγονός, αλλά και την αγαστή συνεργασία τους με την Ομοσπονδία.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα και ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης στη συνέντευξη Τύπου για το Μαραθώνιο της Αθήνας.

Συνολικά σε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις του Μαραθωνίου θα λάβουν 45.000 δρομείς, από τους οποίους περισσότεροι από 10.000 προέρχονται από το εξωτερικό. Αναμένονται 30.000 επισκέπτες, ενώ θα συνδράμουν 4.000 εθελοντές.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News