ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΜΑΣΚΙ: «Το περίμενα πολλά χρόνια αυτό το όνειρο»

«Μετά από τόσα χρόνια από την εποχή του Τσάτουμα, ήρθε αυτό το μετάλλιο, που τόσο ήθελα», τόνισε ο Γιώργος Πομάσκι, που δεν παρέλειψε να συγχαρεί και τον Βαγγέλη Παπανίκο, τον πρώτο προπονητή του Μίλτου Τεντόγλου.

Περήφανος και ιδιαίτερα χαρούμενος, που υλοποίησε από την πλευρά του κι έναν προσωπικό στόχο πολλών ετών, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Πομάσκι. Ο ομοσπονδιακός προπονητής είχε κατακτήσει μετάλλια σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι σήμερα στην καριέρα του, όχι όμως και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο αθλητής του, ο μοναδικός Μίλτος Τεντόγλου, έδωσε σάρκα και οστά και σε αυτόν τον διακαή πόθο του.

«Βγήκα από το όνειρο και είμαι στην πραγματικότητα. Το περίμενα πολλά χρόνια αυτό το όνειρο. Πίστευα σε ένα μετάλλιο. Όμως η πρώτη θέση πάει στα χέρια του παιδιού, που είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αγωνίζεται», τόνισε ο προπονητής του 1ου Ολυμπιονίκη του Τόκιο και πρόσθεσε: «Μετά από τόσα χρόνια από την εποχή του Τσάτουμα, ήρθε αυτό το μετάλλιο, που τόσο ήθελα. Δούλεψα με τον Μίλτο όλα αυτά τα χρόνια και βάλαμε τις βάσεις για να φέρουμε αυτές τις επιτυχίες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον πρώτο του προπονητή, Βαγγέλη Παπανίκο, να του πω μπράβο για όσα πέτυχε εκείνος και πως συνεχίζουμε για νέες διακρίσεις».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News