ΤΟΚΙΟ 2020: Κινδυνεύει να τιμωρηθεί λόγω του «χαιρετισμού» της η Σόντερς
Η Ρέιβεν Σόντερς υπάρχει πιθανότητα να χάσει το μετάλλιο, αφού ύψωσε τα χέρια της σε ένδειξη στήριξης προς όλα τα καταπιεσμένα άτομα, κατά τη διάρκεια της απονομής του ασημένιου μεταλλίου, στη σφαιροβολία γυναικών των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.
Η Ρέιβεν Σόντερς είναι μια αθλήτρια που έχει απασχολήσει αρκετά τόσο με τα αγωνιστικά της κατορθώματα (ασημένιο μετάλλιο στη σφαιροβολία), όσο και με τις εξωαγωνιστικές της τοποθετήσεις, για την περίοδο της κατάθλιψης αλλά και τα 15 λεπτά που έφτασε μακριά στην αυτοκτονία.
Κατά τη διάρκεια της απονομής της σταύρωσε τα χέρια της, θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα προς όλους τους καταπιεσμένους ανθρώπους ανά τον κόσμο. Κάτι που η Ολυμπιακή Επιτροπή απαγορεύει και η σκέψη περί τιμωρίας της είναι ήδη υπαρκτή.

Οι αθλητές μπορούν να εκφράζουν τις πολιτικές τους απόψεις και τα πιστεύω τους στα social media, πριν ή μετά τους αγώνες, αλλά όχι κατά τη διάρκεια αυτών. Η ίδια πάντως δείχνει έτοιμη να κρατήσει το μετάλλιο, ότιδήποτε και αν αποφασιστεί, αφού με ανάρτησή της στο τουίτερ είπε «ας προσπαθήσουν να μου πάρουν το μετάλλιο. Θα φύγω εκτός συνόρων, ακόμα και αν δεν μπορώ να κολυμπήσω».
Let them try and take this medal. I’m running across the border even though I can’t swim ? https://t.co/B59N2v9KAk
— Raven HULK Saunders (@GiveMe1Shot) August 1, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπάσκετ: Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Σκουρτόπουλος
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τι εννοούσε για τις δύο υπογραφές; Ποιον παίκτη ήταν έτοιμος να πάρει
- Μπαρτζώκας: «Ήταν μια στιγμή που δεν με τιμά»
- Ισίδωρος Κούβελος: «Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά»
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Δικέφαλος ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Χόρχε Σάντσες
