Diamond League: Στην τέταρτη θέση η Κατερίνα Στεφανίδη
Την τέταρτη θέση στο Diamond League της Ντόχα, κατέλαβε η Κατερίνα Στεφανίδη με άλμα στα 4,55μ. στο επί κοντώ, στον εναρκτήριο αγώνα της στη σεζόν του ανοιχτού στίβου.
Η Κατερίνα Στεφανίδη ξεπέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 4,45μ. και ο πήχης ανέβηκε στα 4,55μ., τα οποία πέρασε με την πρώτη, για να συνεχίσει στα 4,63μ.
Δεν κατάφερε, όμως, να τα υπερβεί στις προσπάθειες της και μοιράστηκε την τέταρτη θέση με την Ιταλίδα Ρομπέρτα Μπρούνι.
Νικήτρια του αγώνα αναδείθηκε η Κέιτι Μουν, η οποία με άλμα στα 4,81μ. σημείωσε την κορυφαία εφετινή επίδοση στον κόσμο, ενώ στη δεύτερη θέση με 4,76μ. (ισοφάρισε το εθνικό ρεκόρ) βρέθηκε η Σλοβένα, Τίνα Σούτεγ. Την τρίτη θέση κατέλαβε η Σάντι Μόρις από τις ΗΠΑ με 4,71μ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό του Conference League
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Super League και τα προημιτελικά του Conference League
- Ολυμπιακός: Φουλ για sold out με την ΑΕΛ - Πόσα εισιτήρια απομένουν
- ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω πλαγίου ο Σορετίρε - Τα πήγαινε πολύ καλά στην Τσβόλε
- O Αταμάν ζήτησε στο ΟΑΚΑ να... απαντήσει: «Στο Βελιγράδι όλοι φώναζαν για τον Ολυμπιακό» - Η ατάκα για Χολμς
