Νίκος Γέμελος: «Το Piraeus Street Long Jump θα γράψει ιστορία»

Την Κυριακή (4/6) θα διεξαχθεί στον Πειραιά το μεγάλο αθλητικό event, παρουσία του Μίλτου Τεντόγλου, με τον σύμβουλο του Δημάρχου Πειραιά, σε θέματα αθλητισμού να δίνει πολλές λεπτομέρειες

Μπαίνουν και οι τελευταίες πινελιές για το μεγάλο αθλητικό event του Δήμου Πειραιά, το Piraeus Street Long Jump.

Το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (4/6) έξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Η διοργάνωση εντάχθηκε ήδη στη σειρά World Athletics Continental Tour στην κατηγορία Silver και θα φιλοξενήσει τόσο το μήκος Ανδρών όσο και Γυναικών.

Το σπουδαίο αυτό αθλητικό γεγονός θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το MEGA.

Ο Γέμελος και η μάχη των Τεντόγλου, Μόντλερ

Ο Νίκος Γέμελος, που είναι σύμβουλος του Δημάρχου Πειραιά, σε θέματα αθλητισμού, μίλησε σχετικά στον ραδιοφωνικό σταθμό Κανάλι Ένα 90.4.

«Πρόκειται για ένα παγκόσμιο κύπελλο. Τα ρεκόρ θα μετρήσουν κανονικά από την Παγκόσμια ομοσπονδία. Είναι ένα εγχείρημα δύσκολο, που όμως ο Δήμος Πειραιά απέδειξε πως έχει δυνατότητες να το κάνει.

Τα έπαθλα θα είναι μεγάλα και φυσικά μας τιμάει ο Μίλτος Τεντόγλου με την παρουσία του. Θα είναι και ο μεγάλος Σουηδός άλτης, Τομπίας Μόντλερ.

Μόνο μια χώρα στην Ευρώπη, είχε κάνει κάτι ανάλογο και ήταν η Στοκχόλμη», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Γέμελος.

Οι ευχαριστίες του Πομάσκι στον Δήμο Πειραιά

Στην εκπομπή μίλησε και ο Γιώργος Πομάσκι, προπονητής του Τεντόγλου.

«Με μεγάλη χαρά θα δώσουμε το παρών. Είναι μια καταπληκτική ιδέα με τον Δήμο του Πειραιά και τον δήμαρχο του, Γιάννη Μώραλη, να δείχνει τις δυνατότητες του και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό που κάνει. Δεν ήταν εύκολο και είχε μόνο τρεις μήνες μπροστά του για να το προετοιμάσει. Αλλά αυτό δείχνει και την δύναμη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που στηρίζει τον ελληνικό στίβο», είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News