Ελίνα Τζένγκο: Στην 5η θέση με βολή στα 59.40

Η Ελληνίδα άρχισε να ανεβαίνει σταδιακά μέχρι να φτάνει να ρίξει το ακόντιο λίγο κάτω από τα 60 μέτρα

Με βολή στα 59.40μ. στην τέταρτη προσπάθεια η Ελίνα Τζένγκο τερμάτισε στην πέμπτη θέση στον ακοντισμό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων που διεξάγεται στη Σιλέσια της Πολωνίας. Η Ελληνίδα ακοντίστρια ξεκίνησε με βολή στα 51,01μ., είχε επίδοση 58,19 μ. στη δεύτερη βολή της, ενώ άκυρη ήταν η 3η βολή της.

Ο επόμενος αγώνας για την Τζένγκο θα γίνει την Τετάρτη στην Οστράβα κι έπειτα θα συμμετάσχει στο Diamond League της Λοζάνης.

Μιλώντας για τον αγώνα, η Ελίνα Τζένγκο  σημείωσε: «Ο αγώνας δεν πήγε έτσι όπως το περιμέναμε. Για τον εαυτό μου δε στεναχωριέμαι πάρα πολύ, γιατί οι βολές σήμερα είχαν πάρα πολύ δύναμη ήξερα πως τα λάθη είναι τεχνικά, οπότε ξέρω πως μέσα από τους αγώνες θα το βρω το επόμενο διάστημα. Περισσότερα στεναχωρήθηκε γιατί δεν έδωσα τους πόντους που μπορούσα στην ομάδα. Ελπίζω τα παραμείνουμε στην μεγάλη κατηγορία. Έχω ακόμη αγώνες μέχρι τη Βουδαπέστη, αυτό που χρειάζομαι ως αθλήτρια είναι οι αγώνες. Ελπίζω αυτή τη φορά να απολαύσω τη συμμετοχή μου στο Παγκόσμιο και να πάει ο αγώνας όπως πρέπει».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News