Μίλτος Τεντόγλου: Θα συμμετάσχει στο 2ο Piraeus Street Long Jump
Ο Μίλτος Τεντόγλου επέστρεψε με το χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές του από Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κι ετοιμάζεται να αγωνιστεί την Κυριακή (23/6) στο 2ο Piraeus Street Long Jump.
Οι δρόμοι του Πειραιά είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τον κλασικό αθλητισμό, καθώς θα φιλοξενήσουν το 2ο Piraeus Street Long Jump. Από αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μετά από το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης.
Ο Ελληνας πρωταθλητής ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και την Κυριακή (23/6) θα πάρει θέση στο σκάμμα που θα τοποθετηθεί μπροστά από το εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά. Δίπλα του θα σταθούν κι άλλοι κορυφαίοι άλτες του μήκους, όπως ο Σουηδός Τόμπιας Μοντλέρ και ο Κουβανός Χουάν Μιγκέλ Ετσεβαρία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Καλοί οι διασκεδαστές, αλλά πρωτάθλημα… δεν παίρνουν
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ομοφωνία τηλεκριτικών διαιτησίας - Ξεκάθαρη παράβαση
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι - Η επόμενη αγωνιστική
- EuroLeague Final Four 2026: Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ΟΑΚΑ
- Κύπελλο Ελλάδας: Έλληνες ρέφερι στα ημιτελικά
