Παρίσι 2024: Ραντεβού με την Ιστορία η Στεφανίδη στον τελικό του επί κοντώ
Ένας από τους δυσκολότερους τελικούς των Ολυμπιακών Αγώνων θα διεξαχθεί στο Stade de France, απόψε Τετάρτη (7/8) με τη «χρυσή» ολυμπιονίκης του 2016 και τέταρτη το 2021, Κατερίνα Στεφανίδη, να ψάχνει ένα μετάλλιο
Ο τελικός του αγωνίσματος θα ξεκινήσει -σε νέα ώρα – στις 19.15 ώρα Ελλάδος με τη συμμετοχή 19 αθλητριών, που θα κληθούν να ξεκινήσουν τον αγώνα τους στα 4,40 μέτρα.
Η Στεφανίδη, με 4,73 μ. φετινό ρεκόρ και ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης θα είναι και πάλι πρωταγωνίστρια σε ένα τελικό όπου θα είναι όλα τα μεγάλα ονόματα του αγωνίσματος, με εξαίρεση την Βρετανίδα Μόλι Κοντερί που ήταν άκυρη στον προκριματικό. Στον αγώνα μετέχει η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2023 Νίνα Κένεντι και η ολυμπιονίκης του Τόκιο Κέιτ Ναζότ.
Η Αδαμοπούλου στο ντεμπούτο της στη διοργάνωση πήρε την πρόκριση στον τελικό του επί κοντώ με το άλμα στα 4,40 μ., ωστόσο θα είναι απούσα από τον αυριανό αγώνα. Το τράβηγμα που αισθάνθηκε στη διάρκεια του προκριματικού αποδείχθηκε σοβαρότερο και έτσι δεν είναι σε θέση να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο του Stade de France.
Τα διαδοχικά ύψη: 4,40 μ. 4,60 μ. 4,70μ. 4,80 μ. 4,85 μ. 4,90 μ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Καλοί οι διασκεδαστές, αλλά πρωτάθλημα… δεν παίρνουν
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ομοφωνία τηλεκριτικών διαιτησίας - Ξεκάθαρη παράβαση
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι - Η επόμενη αγωνιστική
- EuroLeague Final Four 2026: Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ΟΑΚΑ
- Κύπελλο Ελλάδας: Έλληνες ρέφερι στα ημιτελικά
