Στίβος: Απευθείας στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος οι Εμμανουήλ Καραλής και Μίλτος Τεντόγλου
Εμμανουήλ Καραλής και Μίλτος Τεντόγλου πέρασαν απευθείας στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου.
Με φόρα για τα μετάλλια οι δυο Έλληνες αθλητές Μίλτος Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλής αφού πέρασαν κατευθείαν στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού Στίβου οπού θα διεξαχθεί στη Ναντζίνγκ της Κίνας.
Οι δύο Έλληνες πρωταθλητές, Εμμανουήλ Καραλής και Μίλτος Τεντόγλου, δεν θα χρειαστεί να δώσουν προκριματικό αγώνα, καθώς οι προκρίσεις είναι μόλις 16.
Η πόλη Ναντζίνγκ βρίσκεται έξι ώρες μπροστά από την Ελλάδα και ο τελικός του μήκους (σ.σ. Μίλτος Τεντόγλου) έχει προγραμματιστεί να γίνει την Κυριακή (23/3) στiς 19:40 τοπική ώρα, δηλαδή στις 13:40, ώρα Ελλάδας.
Ο τελικός στο επί κοντώ ανδρών (σ.σ. Εμμανουήλ Καραλής) θα διεξαχθεί το Σάββατο (22/3) στις 12:34 ώρα Ελλάδας (18:34 τοπική ώρα)
TAGS
# Εμμανουήλ Καραλής
# Μίλτος Τεντόγλου
# Μίλτος Τεντόγλου
# Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου
# Στίβος
# Στίβος
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Αλλαγή φρουράς στο... κουβάλημα
- Ολυμπιακός: Τα έδωσε όλα ο Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη!
- Βαθμολογία UEFA: Πως η ΑΕΚ μπορεί να οδηγήσει στην 10η θέση την Ελλάδα
- NBA: Η μαγική 60άρα του Ντόντσιτς και η τρομερή σύμπτωση με το «αντίο» του Κόμπι
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός AKTOR - Ερυθρός Αστέρας και τα ματς σε Premier League, Serie A, LaLiga, Bundesliga
