Στίβος: Στα Τρίκαλα το εαρινό πρωτάθλημα

Ο ΣΕΓΑΣ επέλεξε τη θεσσαλική πόλη για το Εαρινό Πρωτάθλημα (14-15/6), στο οποίο θα συμμετάσχουν κορυφαία ονόματα του ελληνικού στίβου.
H πόλη των Τρικάλων είναι έτοιμη να υποδεχθεί άλλη μια σημαντική διοργάνωση.
Ο ΣΕΓΑΣ επέλεξε τη θεσσαλική πόλη για το Εαρινό Πρωτάθλημα (14-15/6), στο οποίο θα συμμετάσχουν κορυφαία ονόματα του ελληνικού στίβου.
Η διοργάνωση επέστρεψε στο καλαντάρι της Ομοσπονδίας πριν δύο χρόνια για να τονώσει την αγωνιστική δράση και να συνδράμει στην αναβάθμιση των Διασυλλογικών Αγώνων.
Η εφετινή διοργάνωση θα έχει μεγαλύτερη αγωνιστική αξία, με δεδομένο ότι σε αρκετά αγωνίσματα θα κριθεί η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ομάδων της Μαδρίτης.
Παράλληλα με το Εαρινό, στο στάδιο «Χρήστος Παπανικολάου – Σοφία Σακοράφα» θα διεξαχθεί επίσης το πανελλήνιο πρωτάθλημα 10.000 μ. βάδην, το πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων Κ18, καθώς και το πανελλήνιο πρωτάθλημα σκυταλοδρομιών Κ23.
Το πρωτάθλημα διοργανώνεται σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, την περιφέρεια Τρικάλων και τον δήμο Τρικκαίων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Λουτσέσκου: «Αγαπιόμαστε απεγνωσμένα με την γυναίκα μου, το σεξ είναι πολύ σημαντικό»
- Τιάγκο Σπλίτερ: Αφήνει την Παρί για τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς
- Κολύμβηση: Παγκόσμιο ρεκόρ από την ΜακΙντος στα 400 μέτρα ελεύθερο
- Δήμος Ηρακλείου: «Οφείλεται μια δημόσια συγγνώμη για τις εικόνες στο Παγκρήτιο, η ΕΠΟ δεν ανταποκρίθηκε στις υποχρεώσεις της»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ανακοινώθηκε η συμφωνία για τον Αλμπάν Λαφόν