Diamond League: Η ώρα και το κανάλι που θα μεταδώσει τον αγώνα του Μίλτου Τεντόγλου
Στον Λονδίνο ενόψει Diamond League βρίσκεται ο Μίλτος Τεντόγλου, και αυτό το κανάλι θα μεταδώσει τον αγώνα του.
Ο Μίλτος Τεντόγλου επιστρέφει στη δράση το Σάββατο (19/7), παίρνοντας μέρος στο 11ο Diamond League της σεζόν, που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο.
Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι, δείχνει να αποδίδει καλύτερα σε υψηλές θερμοκρασίες, κάτι που φάνηκε και στο μίτινγκ της Μαδρίτης όπου σημείωσε το φετινό του 8,46μ. φτάνοντας στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, ετοιμάζεται για τη νέα του πρόκληση στο Diamond League του Λονδίνου.
Στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν ακόμη δυνατά ονόματα, όπως ο Αυστραλός Λίαμ Άντοκ, ο Ελβετός Σιμόν Εχάμερ και ο Τζαμαϊκανός Τατζέι Γκέιλ, όλοι τους με φετινή επίδοση 8,34 μέτρα, αλλά και ο Γουέιν Πινόκ, δεύτερος πίσω από τον Τεντόγλου τόσο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 όσο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023 στη Βουδαπέστη.
Ο αγώνας του Λονδίνου θα είναι ο έκτος φετινός για τον κορυφαίο άλτη του Γιώργου Πομάσκι. Είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 14:50 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Με το νέο Καραϊσκάκη των 52.500 θέσεων θα μιλήσουμε διαφορετικά
- Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε καλοκαιρινή αναμέτρηση με τη Φορτούνα Σιτάρντ - Τα τρία «κλεισμένα» φιλικά
- Παρασκήνιο: Τρεις «περίεργες» διαγραφές από τη «μαύρη λίστα» της ΕΕΕΠ
- Elite League: Αντίδραση των ομάδων κατά ΕΟΚ και Λιόλιου για τη μείωση των ομάδων που προβιβάζονται
- Η ώρα του εισαγγελέα για Επιτροπή Παιγνίων και Suberbet;
