Τελικοί Diamond League: Καραλής και Τεντόγλου μπαίνουν στη μάχη για τα διαμάντια σε αγώνες βγαλμένους από το Παγκόσμιο
Στη Ζυρίχη αγωνίζονται σήμερα οι Εμμανουήλ Καραλής και Μίλτος Τεντόγλου!
Διήμερο τελικών του Diamond League, διήμερο… απόλυτων τεστ για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα! Οι κορυφαίοι αθλητές του στίβου αγωνίζονται στη Ζυρίχη, που είναι η 15η και τελική στάση της διοργάνωσης των διαμαντιών.
Σήμερα, στη μάχη ρίχνονται οι δύο κορυφαίοι Ελληνες αθλητές και Ολυμπιονίκες σε street event. Συγκεκριμένα, ο τρομερά φορμαρισμένος Εμμανουήλ Καραλής αγωνίζεται στο επί κοντώ, με τον αγώνα να ξεκινά στις 18:43, ενώ ο Μίλτος Τεντόγλου θα κάνει την προσπάθεια για το διαμάντι του μήκους στις 19:35.
Αύριο, η Ελίνα Τζένγκο θα αγωνιστεί εντός σταδίου στον ακοντισμό, θέλοντας να δώσει συνέχεια στις φοβερές εμφανίσεις της τη φετινή σεζόν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό του Conference League
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Super League και τα προημιτελικά του Conference League
- Ολυμπιακός: Φουλ για sold out με την ΑΕΛ - Πόσα εισιτήρια απομένουν
- ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω πλαγίου ο Σορετίρε - Τα πήγαινε πολύ καλά στην Τσβόλε
- O Αταμάν ζήτησε στο ΟΑΚΑ να... απαντήσει: «Στο Βελιγράδι όλοι φώναζαν για τον Ολυμπιακό» - Η ατάκα για Χολμς
