Στίβος: Στους 10 κορυφαίους αθλητές της χρονιάς ο Εμμανουήλ Καραλής

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέλαβε την 7η θέση στην κατηγορία των κορυφαίων ανδρών αθλητών στίβου, στο κλείσιμο της σεζόν για το 2025.

Ο Εμμανουήλ Καραλής πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν φέτος στο άλμα επί κοντώ, τη καλύτερη μέχρι στιγμής στην καριέρα του. Συγκεκριμένα πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ, καθώς ξεπέρασε τα 6,08μ, επίδοση, που αποτελεί την 4η καλύτερη όλων των εποχών στο αγώνισμα.

Τον Μάρτιο του 2025 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Απελντόορν και το ασημένιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Ναντζίνγκ. Παράλληλα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Τόκιο τον Σεπτέμβριο κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Πριν λίγες ημέρες είχε αναδειχθεί καλύτερος αθλητής στα Βαλκάνια, ενώ τώρα βρέθηκε στην πρώτη δεκάδα με τους κορυφαίους αθλητές στίβου στον κόσμο. Ο Έλληνας αθλητής κατετάγη στην 7η θέση. Στην κορυφή της λίστας βρέθηκε ο φίλος και συναθλητής του Καραλή, Άρμαντ Ντουπλάντις.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News