Τρομερός ο Τεντόγλου: «Πέταξε» στα 8.61!

AMNA/EPA
Απίθανα πράγματα στο Diamond League του Μονακό από τον Μίλτο Τεντόγλου που μετά τα 8.52μ. «πέταξε» στα 8.61μ. κι έγραψε ιστορία.
Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης «πέταξε» στα 8.61 (-0.9) – η δεύτερη καλύτερη επίδοση της καριέρας του – και εγκαταστάθηκε στην πρώτη θέση στις λίστες με τους καλύτερους της χρονιάς στο αγώνισμα.
Νωρίτερα, στη 2η προσπάθειά του, ο Τεντόγλου πήδηξε 8.52, ξεπερνώντας το 8.51 που είχε ο Σίμον Εχάμερ από τον περασμένο Μάιο. Δεν αρκέστηκε όμως εκεί. Στην έκτη του προσπάθεια έκανε 8.61 με μηδενικό άνεμο! Το 8.61 είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση της καριέρας του (8.65μ είναι το προσωπικό του ρεκόρ).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Πώς θα κινηθεί μεταγραφικά μετά τη φυγή του Όσμαν - Θα ρίξει τρελά λεφτά για πόιντ γκαρντ
- Διαιτησία: Αυτή είναι η πρόταση Λανουά για Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι
- «Μου σκότωσαν το παιδί μου»: Συγκλονίζει ο πατέρας της 15χρονης αθλήτριας του ΠΑΟΚ που πέθανε σε τροχαίο
- ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχουν λόγια όταν φεύγει ένα παιδί»
- Μουντιάλ 2026: Πόσα λεπτά αγωνίστηκαν οι «Έλληνες» της Super League - Ποιος ποδοσφαιριστής είχε το μεγαλύτερο χρόνο
