ΣΤΙΒΟΣ: Στον Παναθηναϊκό Α.Ο. η Αναστασία Μαρινάκου
Σημαντική προσθήκη με την 25χρονη πρωταθλήτρια κλειστού και ανοιχτού στίβου αποστάσεων 800μ.,1500μ.,και 3000μ., με τη συμβολή της καμπάνιας «Σύλλογος πιο μεγάλος».
Η ενημέρωση του συλλόγου:
Πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσθήκη τη νέα χρονιά στο ένδοξο τμήμα στίβου του Συλλόγου και την προσπάθεια που γίνεται για να ανέβει επίπεδο.
Για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένη μεταγραφής ενεργοποιήθηκε η καμπάνια «Σύλλογος πιο μεγάλος» που έβαλε και το ποσό για την απόκτηση της.
Η 25χρονη Χαλκιδαία πρωταθλήτρια κλειστού και ανοιχτού στίβου αποστάσεων 800μ.,1500μ.,και 3000μ. είναι μια αθλήτρια με μεγάλες επιτυχίες και αναμένεται να κρατήσει ψηλά την πράσινη σημαία.
Κορυφαία της επιτυχία ήταν η τέταρτη θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεανίδων στα 1500 μέτρα με 4.25.23 το 2015 ενώ στην ίδια διοργάνωση ήταν 9η στα 3.000 μέτρα.
Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Μαρινάκου ανέφερε «Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Εύχομαι να είναι μια σεζόν με υγεία και γεμάτη με νίκες».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
