ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ: Θα είναι παρούσα στο Gala της Βαλκανικής Ένωσης

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ αποδέχθηκε την πρόταση της ΑΒΑF να βρεθεί στη γιορτή ανάδειξης των κορυφαίων αθλητών των Βαλκανίων και παράλληλα την πρόταση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου, Ντόμπρι Καραμαρίνοφ για κατ’ ιδίαν συνάντηση στο Βελιγράδι.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα θα είναι ανάμεσα στις προσωπικότητες του κλασικού αθλητισμού, που θα παραστούν στο Gala της Βαλκανικής Ένωσης, μεθαύριο στο Βελιγράδι.

Αποδέχθηκε την πρόταση της ΑΒΑF να βρεθεί στη γιορτή ανάδειξης των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών των Βαλκανίων για το 2021 και παράλληλα την πρόταση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στίβου, Ντόμπρι Καραμαρίνοφ να συναντηθούν κατ’ ιδίαν στο Βελιγράδι.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με τον πρόεδρο της ΕΑ για κοινές δράσεις και συνεργασία στο εγγύς μέλλον και για μια σειρά από θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Επίσης, η Σακοράφα, κατά την παραμονή της στη Σερβία, θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο της σερβικής Ομοσπονδίας στίβου, Σλόμπονταν Μπράνκοβιτς, με αφορμή το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού, που θα γίνει στο Βελιγράδι.

Στη Βουλγαρία θα λάβει τιμή ο προπονητής Γιώργος Πομάσκι. Θα μεταβεί εκεί ως καλεσμένος της ABAF και θα βραβευτεί στο Gala για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε ο αθλητής του, Μίλτος Τεντόγλου, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Το πρωί της Παρασκευής θα διεξαχθεί το συνέδριο της ΑBAF στη διάρκεια του οποίου θα οριστικοποιηθούν οι εκκρεμότητες, που αφορούν στο αγωνιστικό βαλκανικό πρόγραμμα. Τις εργασίες του συνεδρίου θα παρακολουθήσουν ο Διευθυντής Αγώνων της ομοσπονδίας Ανδρέας Γκόγκας και ο τεχνικός διευθυντής, Χρήστος Μελέτογλου. Τέλος, στις εκδηλώσεις της ABAF θα βρεθεί και ο α’  ειδικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτης Δημάκος, ο οποίος είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ABAF και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

ΠΗΓΗ: ΣΕΓΑΣ

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News