ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ: Συναντήσεις στη Θεσσαλονίκη με τοπικούς φορείς και ανθρώπους του στίβου

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει αύριο η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κι αφού συναντηθεί με τον δήμαρχο της πόλης Κωνσταντίνο Ζέρβα θα έχει σειρά επαφών με φορείς της πόλης και εκπροσώπους της οικογένειας του στίβου.

Σειρά επαφών στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσει για αγώνες και άλλα θέματα του στίβου θα έχει η Σοφία Σακοράφα. Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ μεταβαίνει αύριο στην πόλη προκειμένου να τα πει από κοντά με φορείς της πόλης, αλλά και ανθρώπους της οικογένειας του στίβου.

Η πρώτη συνάντηση θα είναι θεσμική μάλιστα, αύριο το πρωί με τον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, «με τον οποίο θα βάλουν τις βάσεις συνεργασίας για μελλοντικές κοινές δράσεις με γνώμονα τη βελτίωση και αναβάθμιση του κλασικού αθλητισμού της πόλης».
Λίγο αργότερα η Σακοράφα θα έχει την χαρά να συναντήσει την αντιπεριφερειάρχη και συναθλήτρια της, Βούλα Πατουλίδου.
Επίσης, στο πρόγραμμα είναι επαφές με τους εκπροσώπους των σωματείων, τους ομοσπονδιακούς και σωματειακούς προπονητές, που δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή και με την πρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου, Καλυψώ Γούλα.

Στη Θεσσαλονίκη θα ταξιδέψουν ακόμη ο Σύμβουλος Διοίκησης, Λάμπρος Παπακώστας, ο τεχνικός διευθυντής, Χρήστος Μελέτογλου, ο γενικός διευθυντής, Σωτήρης Κυρανάκος και ο συντονιστής ρίψεων, Χρήστος Παπαδόπουλος.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News