ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ: «Έχασε» τη μητέρα της

Δύσκολες στιγμές για την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, λόγω της απώλειας της αγαπημένης της μητέρας Αντιγόνης, η οποία έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τρίτης.

Οι μέρες των εορτών επιφύλαξαν ένα πολύ δυσάρεστο νέο για τη Σοφία Σακοράφα. Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ βιώνει δύσκολες προσωπικές στιγμές, καθώς «έχασε» την αγαπημένη της μητέρα Αντιγόνη, η οποία έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τρίτης.
Την είδηση μετέφερε στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας, ο Α΄ αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης. Ο ίδιος προέδρευσε στη σημερινή προγραμματισμένη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας, όπου τα μέλη με αφορμή το άσχημο μαντάτο προχώρησαν στην παρακάτω ανακοίνωση:
«Σύσσωμα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκφράζουν τα βαθιά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, για την απώλεια της μητέρας της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να αποστείλει στεφάνι στην κηδεία, η οποία θα γίνει την Παρασκευή (31/12) στις 12.00 στον ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Τρίκαλα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News