ΕΑΚΝ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ: «Δεν υπήρξε κατάρρευση σκέπαστρου στο ανοιχτό γήπεδο στίβου»

Με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας τόνισε ότι προκλήθηκαν προβλήματα από τη χιονόπτωση, αλλά διέψευσε δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία κατέρρευσε σκέπαστρο στο γήπεδο στίβου

Η Επιτροπή Διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας τοποθετήθηκε με αφορμή δημοσιεύματα ότι από τη χιονόπτωση κατέρρευσε σκέπαστρο στο ανοιχτό γήπεδο στίβου. Τόνισε ότι δημιουργήθηκαν προβλήματα από την κακοκαιρία στην εγκατάσταση του στίβου στον Άγιο Κοσμά, αλλά ξεκαθάρισε ότι σκίστηκε το δίχτυ, που είχε τοποθετηθεί ως σκίαστρο στις κερκίδες του ανοικτού προπονητηρίου στίβου και δεν υπήρξε κατάρρευση σκέπαστρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους αθλητές και τις αθλήτριες των εθνικών ομάδων είχε τοποθετήσει, εκτός των άλλων εργασιών, σκίαστρα (πράσινο δίκτυ) κατά μήκος των κερκίδων του ανοικτού προπονητηρίου στίβου. Η έντονη χιονόπτωση σε συνδυασμό με τον όγκο του χιονιού που συσσωρεύθηκε άνωθεν του σκιάστρου είχε ως αποτέλεσμα ένα τμήμα αυτού να σκιστεί. Για το γεγονός αυτό ήταν ενήμερη η Επιτροπή Διοίκησης και αμέσως μόλις το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης.

Επισημαίνουμε ότι δεν υπήρξε κατάρρευση «σκέπαστρου του γηπέδου» όπως κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν και κυρίως σε καμία περίπτωση δεν κινδύνεψαν αθλητές – αθλήτριες – προπονητές. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι μικροπροβλήματα που είχαν δημιουργηθεί όπως πτώσεις δέντρων – κλαδιών αντιμετωπίστηκαν με την βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και των εργαζομένων του αθλητικού κέντρου.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News