Στίβος ημερίδα ΣΕΦ: Ο Αντωνάτος ξεχώρισε στο πρωινό πρόγραμμα

Στην πρώτη ενότητα της ημερίδας ο Δημήτρης Αντωνάτος έστειλε τη σφαίρα στα 18,93 μ., επίδοση που είναι ατομικό του ρεκόρ, κορυφαία στον κόσμο στην κατηγορία του και όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18.

Η δεύτερη ημερίδα κλειστού στο ΣΕΦ είναι σε εξέλιξη από νωρίς με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών και το πρόσωπο που ξεχώρισε στην πρωινή ενότητα ήταν ο Δημήτρης Αντωνάτος. Ο σφαιροβόλος της ΓΕ Κεφαλληνίας είχε βολή στα 18,93 μ. (5κ.), επίδοση που είναι ατομικό του ρεκόρ, κορυφαία στον κόσμο στην κατηγορία του και όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18. Ο Αντωνάτος είχε ατομικό ρεκόρ 18,71 μ. στον ανοιχτό και 18,57 μ. στον κλειστό κι έδειξε ότι το καλοκαίρι μπορεί να πετύχει ακόμη μεγαλύτερες βολές.

«Τους τελευταίους έξι μήνες έχουμε γυρίσει την τεχνική του σε περιστροφική κίνηση. Ανταποκρίνεται πολύ καλά και αυτό φαίνεται και στα αποτελέσματα. Ο Δημήτρης είναι ένας αθλητής που έχει μέλλον στο αγώνισμα και αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που δε βιαζόμαστε. Κάθε χρονιά επικεντρωνόμαστε στο όργανο της κατηγορίας μας κι έτσι φέτος έχουμε ως στόχο τη συμμετοχή και διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 στην Ιερουσαλήμ», δήλωσε ο ένας από τους δύο προπονητές του, Γρηγόρης Τζωρτζιάδης.

Η ημερίδα κλειστού στίβου συνεχίζεται μέχρι αργά το απόγευμα. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News