Στίβος Ημερίδα ΣΕΦ: Η επανεκκίνηση του Δουβαλίδη ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος

Τον δεύτερο αγώνα του στη σεζόν έκανε σήμερα στο ΣΕΦ ο εμποδιστής Κώστας Δουβαλίδης, αντιμετωπίζοντας διάφορα προβλήματα δεν μπορούσε να εμφανιστεί στην καλύτερη κατάσταση κι αυτό αποτυπώθηκε με το μέτριο 7.98.

Σιγά σιγά επιχειρεί να ξαναβρεί τον καλό αγωνιστικό εαυτό του ο Κώστας Δουβαλίδης, καθώς χρειάστηκε να ξεπεράσει μία σειρά από προβλήματα για να μπορέσει να βρίσκεται στο σημείο να προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.

Στην ημερίδα του ΣΕΦ και τα 60μ. εμπόδια έκανε σήμερα τον δεύτερο αγώνα του στη σεζόν και τερματίζοντας με το μέτριο 7.98 φάνηκε ότι επηρέασαν και οι δυσκολίες, που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα.

«Είμαι πίσω τόσο στο κομμάτι της προπόνησης, ενώ μου λείπουν και αγώνες»

«Δυστυχώς μέχρι σήμερα χρειάστηκε να περάσουμε πολλά εμπόδια. Το μεγαλύτερο έχει να κάνει με τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Το στάδιο είναι κατεστραμμένο εδώ και καιρό και περιμένουμε πότε θα το φτιάξουν. Στην αρχή της εβδομάδας αντιμετώπισα έναν μικρό τραυματισμό στο χέρι, τον οποίο αντιμετώπισα απευθείας με το που έφτασα στην Αθήνα. Θέλω να πιστεύω πως από εδώ κι έπειτα τα πράγματα θα κυλήσουν χωρίς προβλήματα και θα καταφέρω να βγάλω την προπόνηση που χρειάζεται. Είμαι πίσω τόσο στο κομμάτι της προπόνησης, ενώ μου λείπουν και οι αγώνες», δήλωσε ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα μετά τη συμμετοχή του στην ημερίδα του ΣΕΦ.  

Ο Δουβαλίδης θα μείνει στην Αθήνα μέχρι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, προκειμένου να έχει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες προπόνησης.

Ο Αλεξάντερ Μπεσσόννυ (ΦΓΣ Σπάρτης) για δεύτερη διαδοχική εβδομάδα εντυπωσίασε στα 60 μ. εμπ. Κ18. Τερμάτισε σε 8.08 επίδοση κοντά στο 8.07 της περασμένης εβδομάδας.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου τερμάτισε σε 8.33 και βελτίωσε το 8.45 χρόνο της περασμένης εβδομάδας. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου θέλει να εκμεταλλευτεί τους αγώνες μέσα από τους θα επιδιώξει να βρεθεί σε επιδόσεις ανάλογες των δυνατοτήτων της.

Την ημερίδα παρακολούθησε τόσο η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, όσο και πολλά από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News