Στίβος Πανελλήνιο κλειστού: Όλα έτοιμα για τη γιορτή του αθλήματος

Τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού στίβου δίνουν το «παρών» στο ΣΕΦ, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού και υπόσχονται συγκινήσεις σε όσους φίλους του αθλήματος βρεθούν στις κερκίδες με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο.

 

Οι δύο πρόσφατες ημερίδες στο ΣΕΦ ήταν το… ορεκτικό και το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Φεβρουαρίου προσφέρει το κυρίως… μενού στον κλειστό στίβο, επίσης στο φαληρικό στάδιο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών.  

Θα είναι το 36ο στη σειρά και θα συγκεντρώσει κορυφαία ονόματα του ελληνικού στίβου. Θα έχει εγάλη προβολή σε ίντερνετ και τηλεόραση, πάντως οι φίλοι του στίβου μπορούν να βρεθούν στις κερκίδες απλά με τους περιορισμούς του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Οι αγώνες θα καλυφθούν ζωντανά από την ΕΡΤ2 από τις 17.00 και τις δύο μέρες, νωρίτερα η δράση θα μεταδοθεί στο ertflix, ενώ το πρωινό πρόγραμμα των αγώνων θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΣΕΓΑΣ στο Youtube.

Ο ΣΕΓΑΣ αναφέρθηκε σε αθλητές και αθλήτριες, που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν και ξεχωρίζουμε κάποια σημεία:

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη (ΓΣ Ηλιούπολης) έχει την κορυφαία επίδοση με 7.28 στα 60 μ..

Στα 200 μ. μπαίνουν με υψηλές προσδοκίες η Άρτεμις Αναστασίου και η Ανδριάνα Φέρρα (ΟΣΦΠ). Στα 400 μ. εκτός από τη Φέρρα ξεχωρίζουν ακόμη οι Μαρίτα Αργυρού (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος), οι Άννα Κιάφα (ΓΣ Κηφισιάς) και Κορίνα Πολίτη (ΓΣ Λευκάδας).

Στις αποστάσεις η Ειρήνη Βασιλείου (Αμεινίας Μεσογείων) και η Άνθη Κυριακοπούλου (ΠΑΟ) τραβάνε την προσοχή σε 800 και 400 μέτρα, ενώ η Αναστασία Μαρινάκου (ΠΑΟ) θα επιδιώξει το νταμπλ στα 1.500 όσο και στα 3.000 μέτρα..

Η Ελένη Πόλακ (ΑΟ Μεγάρων) στο άλμα επί κοντώ, η Σπυριδούλα Καρύδη (ΑΟ Κάλλιστος) στο τριπλούν και η Τατιάνα Γκούσιν (ΓΣ Κηφισιάς) στο ύψος ξεχωρίζουν στα άλματα.

Στους άνδρες ο Κώστας Ζήκος (ΓΕΑ Τρικάλων) έχει διαδοχικές νίκες στα 60 μ. και τον απειλούν οι Γιάννης Βοσκόπουλος (ΑΟ Δρομέας Βάρης), Νίκος Παναγιωτόπουλος (Άθλος Κερατσινίου) και Δημήτρης Χρυσάφης (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας).

Στα 200 μ. ο Παναγιώτης Τριβυζάς (ΟΣΦΠ) έχει την καλύτερη φετινή επίδοση, ενώ στα 400 μ. ο Γιάννης Ντέτσικας (ΑΟ Ρόδου) θέλει να διατηρήσει τη νίκη που κατέκτησε την περσινή χρονιά.

Ο Κώστας Δουβαλίδης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) ψάχνει μια γρήγορη κούρσα στα 60 μ. εμπ.

Ο Εράλντο Κεραμάς (ΟΣΦΠ) έχει τον πρώτο λόγο στα 800 μ., ενώ στα άλματα η συμμετοχή του Μίλτου Τεντόγλου (ΓΣ Κηφισιάς) στο μήκος και του Εμμανουήλ Καραλή (ΟΣΦΠ) στο επί κοντώ δημιουργούν υψηλές προσδοκίες.

Στο τριπλούν ο Ανδρέας Πανταζής (ΑΟ Μεγάρων) έχει φέτος 16,79 μ., στη σφαιροβολία ξεχωρίζουν ο Οδυσσέας Μουζενίδης και ο Τάσος Λατιφλάρι, ενώ στο έπταθλο διεκδικούν την πρωτιά ο Άγγελος-Τζανής Ανδρέογλου (ΣΚΑ Δράμας), ο Αντώνης Ανδρέογλου (ΣΚΑ Δράμας) και ο Μιχάλης Κιάφας (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας).

 

Ο Κώστας Δουβαλίδης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) ψάχνει μια γρήγορη κούρσα στα 60 μ. εμπ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News