ΣΤΙΒΟΣ: Εκτός και από τη σκυταλοδρομία η Σα’Κάρι Ρίτσαρντσον
Η ανίχνευση μαριχουάνας στον οργανισμό της Σα’Κάρι Ρίτσαρντσον, δεν της επιτρέπει, τελικά, να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπως αποφάσισε η ομοσπονδία των ΗΠΑ.
Όνειρο ήταν και πάει για τη Σα’Κάρι Ρίτσαρντσον η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Η USΑTF, η ομοσπονδία της Αμερικής, ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες τη σύνθεση της ολυμπιακής ομάδας με το όνομα της νικήτριας των 100 μ. στα US Trials να απουσιάζει και από τη σκυταλοδρομία 4 Χ 100 μ.
Η 21χρονη σπρίντερ χάνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες επειδή βρέθηκε θετική σε χρήση μαριχουάνας κατά τη διάρκεια των αγώνων πρόκρισης των ΗΠΑ.
«Αν και η USATF συμφωνεί πλήρως ότι ο κανονισμός του WADA που σχετίζονται με την THC (σ.σ.: κάνναβη) θα πρέπει να επανεκτιμηθεί, θα ήταν επιζήμιο για την ακεραιότητα των U.S. Olympic Team Trials, εάν η USATF τροποποιούσε την πολιτική της μετά τους αγώνες και λίγες εβδομάδες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες», αναφέρει η ανακοίνωση της USATF.
Η σύνθεση της ομάδας των ΗΠΑ, εδώ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Final Four: Εκλεισε θέση και περιμένει τον Παναθηναϊκό η Ρεάλ!
- ΔΕΑΒ: Αλλοιώνει τις συνθήκες των πλέι οφ
- Παναθηναϊκός Aktor: Ο τελικός των τελικών απαιτεί μπασκετικό ξύλο
- Παναθηναϊκός: Σενάρια για επιστροφή Βαγιαννίδη - Ο φημολογούμενος αντικαταστάτης του στη Σπόρτινγκ
- Μαρτίνεθ: «Ο Αταμάν εκμεταλλεύεται τις τεχνικές ποινές, αλλά τον σέβομαι»
