Μαραθώνιος: Η Αναστασία Μαρινάκου θα τρέξει για πρώτη φορά στον διεθνή αγώνα της Ρόδου

Στον διεθνή μαραθώνιο της Ρόδου, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 10/4, δήλωσε συμμετοχή και η σπουδαία Αναστασία Μαρινάκου, που ήταν νικήτρια στα 5 και στα 10 χλμ, του Μαραθωνίου της Αθήνας 2021 και πρόσφατα πρωταθλήτρια Ελλάδος στον κλειστό στίβο.

Ονόματα-κράχτες αποκτά ο Μαραθώνιος της Ρόδου, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Απριλίου. Μετά τον θριαμβευτή του Μαραθωνίου της Αθήνας Κωνσταντίνο Γκελαούζο που θα πάρει μέρος στον αγώνα της Ρόδου για πρώτη φορά και άλλοι σπουδαίοι πρωταθλητές θα συμμετάσχουν στο Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου.

Συμμετοχή δήλωσε η νικήτρια στα 5 και στα 10 χλμ, του Μαραθωνίου της Αθήνας 2021 και πριν από λίγες ημέρες πρωταθλήτρια Ελλάδος στον κλειστό στίβο, Αναστασία Μαρινάκου. Θα τρέξει κι αυτή για πρώτη φορά στη διαδρομή της Ρόδου.

Επίσης θα πάρουν μέρος ο  κορυφαίος Δωδεκανήσιος δρομέας και νικητής του αγώνα το 2017, Μιχάλης Χατζηιωάννου, η δεύτερη στα 5 χλμ, του πρόσφατου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, Ντενίσα Μπάλλα, που ξεκίνησε τον στίβο στη Ρόδο καθώς και ο συγκλονιστικός Γρηγόρης Σκουλαρίκης που θα τρέξει με την κόρη του Αγγελική και θα συνεχίσει να στέλνει μηνύματα  στην κοινωνία αλλά και στις οικογένειες με άτομα με σύνδρομο Down.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News